Kritiker avslöjar: prinsesscell kan vara 50 miljarder år gammal

Hej!

Idag läste jag en skojig artikel i DN (14/2)! Personen Elise Claeson tycker att genuspedagogik är en ideologi, inte en vetenskap.

– Det är en ideologi, inte en vetenskap, säger hen.

…Till skillnad från könspedagogik, som är en vetenskap. Claeson har lyckats dra en fantastisk och användbar demarkationslinje mellan ideologi och vetenskap. Något som de flesta samhällsforskare idag finner exakt omöjligt. Det är otroligt! Hoppas hen får nobelpriset.

Claeson har gjort en enastående diskursanalys av dagens förskoleideologi och funnit att genuspedagogiken bygger på en hel del bristande kunskaper som rör evolutionsteorin. Genuspedagogerna har nämligen missat den naturliga prinsesscellen. Vid åldern 4-6, förklarar kritikern och vetenskapspersonen Claeson, aktiveras en prinsesscell i vissa barns hjärnor, som kan rubbas om en använder pronomenet ”hen” i deras närvaro. I värsta fall kan denna rubbning av prinsesscellens utveckling leda till en elakartad cancer.

Det är oklart när människan utvecklade den här cellen. En del forskare menar att det kan ha varit någon gång runt perioden när ortoceratiterna började kravla upp på land. Andra forskare menar att det måste ha varit tidigare än så – de diskuterar om cellen kan ha uppkommit i samband med big bang.

Forskarna är osäkra på hur finländska barn kan komma undan den elakartade cancern som uppstår när en rubbar prinsesscellen, eftersom de ständigt utsätts för ett förvirrande och könsneutralt pronomen. Det spekuleras just nu kring om finländarna möjligtvis kan ha ett utomplanetärt ursprung. Forskarna medger att det finns en del brister i teorin men framhåller samtidigt att den står på säkrare grunder än exempelvis genuspedagogiken, som alltså inte är en vetenskap.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: